Verbinden met de natuur

Gepubliceerd op 28 maart 2019 om 08:45

Tijdens mijn vakantie in Oostenrijk voelde ik dat de natuur zoveel voor ons en met ons doet.

 

In de moderne en jachtige tijd lijken veel mensen deze onbewuste, oeroude en oorspronkelijke kennis lang geleden te zijn vergeten. Omringd door de prachtige bossen voel ik de ZIJNS kwaliteiten naar boven komen en kom ik bij mezelf. 
Op het moment dat je bij jezelf komt en bent, jouw ware ik, jouw wezenlijkheid, jouw goddelijke vonk, dan kan er niets anders dan liefde en respect voor alles om je heen, inclusief jezelf, stromen. Je bent in verbinding, met jezelf en de natuur. Als je je met de natuur verbindt, verbind je je met jezelf. En als je met je diepste wezenlijke kern verbonden bent, ben je automatisch verbonden met de natuur. Reconnect with nature, reconnect with yourself.
#zelfbegeleiding #nature #verbinding #zijn#rusteninzijn


«   »