Referenties

Gepubliceerd op 3 juni 2019 om 13:14

Door te delen maak je niet alleen de ontvanger erg blij, je wordt er zelf ook gelukkiger van! Om die reden deel ik graag enkele reacties van cliënten die eerder met mij samenwerkten.

 

BEGREPEN
“Ik voel mij begrepen door mijn coach. Als ze bepaalde vragen stelt en merkt dat het antwoord vanuit het hoofd komt en niet vanuit het hart, zal ze die blijven herhalen en/of anders verwoorden. Zoraida kijkt goed naar wat ik op dat moment nodig heb en zal pas vervolg stappen nemen als ze ziet dat ik er klaar voor ben. Ik had mij geen beter coach willen wensen. Haar professionaliteit, haar eerlijkheid en haar verfijnde intuïtie geven mij het gevoel dat ik in goede handen ben. Een coach die ook iets doet met feedback is een coach van goud!”


HELDERHOREND
“Ik voel mij door Zoraida enorm begrepen. Ze luistert goed naar mij als persoon en stelt de juiste vragen waar nodig. Ook geeft ze mij tools zodat ik mijzelf kan begeleiden wanneer ik met problematiek zit. Al met al heeft Zoraida een goede intuïtie voor de knelpunten van een ander. Het is mooi te ervaren hoe Zoraida steeds zelfverzekerder wordt. Ook hoe zij de praktijk blijft ontwikkelen, door o.a. de aanschaf van meditatie kussens die wij ook tijdens een sessie meteen hebben kunnen gebruiken.”


CLIENT VOOROP
“Zoraida heeft altijd een voorbereiding voor de sessie. Tijdens een van mijn sessies was er duidelijk wat anders wat aandacht nodig had en zij besloot om niet haar plan te volgen, maar focuste zich op het gevoel wat ik op dat moment had. Haar cliënt staat duidelijk voorop, zo bleek ook tijdens deze sessie. Het vertrouwen in Zoraida is dan ook erg groot!”


UIT MIJN HOOFD
‘Na een eerste sessie merkte ik wanneer ik minder met m’n hoofd bezig ben, maar vooral met ‘leefstijl’, ik veel beter in mijn lichaam zit. Ondanks dat ik nog niet alles op een rijtje heb gaat het vele malen beter dan maanden geleden. Persoonlijk ben ik echt met een verandering bezig met mijn manier van leven”


«   »