Coaching bij narcisme : Afscheid nemen van narcisme in relaties

Coaching bij narcisme : Afscheid nemen van narcisme in relaties

 

Leven met een narcistische partner kan zwaar wegen op je welzijn en eigenwaarde. Heb je het gevoel dat je verstrikt bent geraakt in een web van narcisme binnen je relatie? Vraag je je af hoe je de tekenen van narcisme kunt herkennen bij je partner? En nog belangrijker, hoe kun je je eigen kracht en zelfvertrouwen hervinden om mogelijk afscheid te nemen van een narcist?

Bij de coachingstrajecten ligt de nadruk op jou zelfredzaam maken. De maatwerk trajecten zijn er op gericht om jou te helpen jezelf te bevrijden van de ketens van narcistisch misbruik, zodat jij weer de regie over je eigen leven kunt nemen. Je richt je niet op het aanpassen aan de narcist, maar op het ontdekken en omarmen van je eigen kracht en waarde.

Leer hoe je jezelf kunt ontplooien, hoe je vanuit je eigen kracht en wensen keuzes kunt maken, en hoe je zelfliefde kunt cultiveren. Doorbreek de beperkingen die jij jezelf oplegt in de relatie met de narcist, overwin je angsten en kies vol vertrouwen voor je eigen welzijn.

Ontdek de veerkracht in jezelf, breek los van beperkende overtuigingen en verbind je met je authentieke zelf. Vanuit deze kern van eigenwaarde en zelfliefde creëer je een fundering om gezonde, liefdevolle en vervullende relaties aan te gaan.

 

Wat leer je tijdens coaching bij narcisme?

  • Je leert jouw grenzen bewaken.
  • Je leert jezelf op de 1e plaats zetten.
  • Je leert hoe je een positief zelfbeeld krijgt.
  • Je leert weer op jezelf vertrouwen.
  • Je leert jezelf accepteren zoals je bent.
  • Je leert hoe je dicht bij jezelf blijft in contact met de ander.
  • Je leert leven vanuit overvloed in plaats van tekorten/behoeftigheid.
  • Je leert gezonde zelfliefde en zelfzorg.

 

Neem vandaag nog contact op om te beginnen aan jouw reis van persoonlijke groei en herstel de relatie met jezelf. 

Of je nu kiest voor het hervinden van je eigen kracht binnen de relatie of het overweegt afscheid te nemen van je narcitische partner, ik staat als ervaringsdeskundige en afgestudeerd coach voor je klaar om je liefdevol te begeleiden op jouw pad naar een leven vol autonomie en zingeving. Je bent helemaal welkom!