Wie ben ik?

Mijn naam is Zoraida en sinds 2019 werk ik in mijn coachpraktijk aan huis in Haarlem.

Ik help mensen om hun innerlijke wijsheid en kracht te her-ontdekken, zodat ze volledig zichzelf kunnen zijn en opbloeien in alle soorten relaties, zoals bijvoorbeeld met jezelf, je kind of partner. 

Door een traumatische jeugd waarin ik opgroeide met een moeder met een narcistische persoonlijkheidsstoornis, twee jaar in een kindertehuis woonde, in een pleeggezin kwam en pijnlijke levens- en liefdeslessen heb ervaren, weet ik hoe moeilijk het leven soms kan zijn. Door deze kwetsingen als kans te gaan zien, ben ik dichter bij mezelf gekomen. 

Hoe ik mijzelf leerde helen 

In 2018 kwam ik in aanraking met Zijnsoriëntatie, een combinatie tussen spirituele inzichten, dieptepsychologie en psychotherapie, en ben ik langzaamaan begonnen met het helen van mijn moederwond. Ik leerde hoe ik een innerlijke ouder kon zijn voor mijn kindsdelen, ontwikkelde meer zelfliefde en ontdekte een ongelooflijke innerlijke rijkdom.  

Door verbinding te maken met mijn Innerlijk kind heb ik de verbinding met mezelf teruggevonden. Ik kreeg een andere kijk op mezelf en mijn emoties en op de wereld om mij heen.

Mijn hart opende zich en ik werd zachter en liefdevoller naar mezelf en de buitenwereld. Ik kreeg weer contact met mijn innerlijke wijsheid en kracht, kon mijn vrije wil laten spreken en grenzen trekken waar nodig waardoor er gezondere relaties zijn ontstaan.  Dat gun ik jou ook!

Zielsmissie

Zijnsoriëntatie heeft mij geholpen om mij dichter bij mijzelf en mijn missie te brengen. "Mensen begeleiden naar wie ze in werkelijkheid zijn!"  Inmiddels mag ik mijzelf, na 4 jaar studie, gediplomeerd Zijnsgeoriënteerd Coach noemen en heb ik sinds 2019 in mijn praktijk en online al vele mensen mogen zien groeien, opbloeien en volledig zichzelf mogen zien worden en Zijn. 

Als Zijnsgeoriënteerd Coach & Counseler werk ik vanuit een holistische visie, waarbij ik aandacht heb voor zowel lichaam als geest. Ik help jou om je eigen innerlijke kracht en wijsheid te ontdekken, zodat je keuzes kunt maken en stappen kunt zetten en jij leert jouw eigen pad te bewandelen.

Iedereen is anders en daarom bied ik persoonlijke trajecten aan waarin we samen kijken naar wat jij nodig hebt om verder te komen op jouw pad. Bij burn-out  is langere begeleiding wenselijk en is het nodig dat we vertragen zodat we kunnen werken aan het hervinden van jouw vitaliteit.

Tijdens de begeleiding werk Ik met verschillende technieken, waaronder voice dialogue, bewustzijnsoefeningen, meditatie, visualistaie, dieptewerk, ACT & EFT en lichaamsgerichte oefeningen. 

 

Mensen die vastliepen in hun leven of zichzelf kwijt waren geraakt hebben weer verbinding gekregen met zichzelf en hun innerlijke kracht. Bij veel cliënten hebben de sessies en trajecten geleid tot gezondere relaties, meer zelfliefde en een groter gevoel van voldoening in het leven. Samen gaan we op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en talenten, zodat je deze kunt inzetten in je leven.

Of je nu vastloopt in je werk of relatie, worstelt met onzekerheid of angst, of gewoonweg meer uit het leven wilt halen, ik help je om de verbinding met jezelf te herstellen en vanuit jouw eigen kracht verder te gaan. 

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over mijn werkwijze of als je een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek.

Contactgegevens