Wie ben ik?

Mijn naam is Zoraida en sinds 2019 werk ik in mijn coachpraktijk aan huis in Haarlem.

Door een traumatische jeugd; opgroeien met een moeder met een narcistische persoonlijkheidsstoornis, kindertehuis, pleeggezin en pijnlijke levens- en liefdeslessen, heb ik ervaren hoe moeilijk het leven soms kan zijn. Door deze kwetsingen als kans te gaan zien, ben ik dichter bij mezelf gekomen. 

Hoe ik mijzelf leerde helen 

In 2018 kwam ik in aanraking met Zijnsoriëntatie, een combinatie tussen spirituele inzichten, dieptepsychologie en psychotherapie, en ben ik langzaamaan begonnen met het helen van mijn moederwond. Ik leerde hoe ik een innerlijke ouder kon zijn voor mijn kindsdelen, ontwikkelde meer zelfliefde en ontdekte een ongelooflijke innerlijke rijkdom.  

Door verbinding te maken met mijn Innerlijk kind heb ik de verbinding met mezelf teruggevonden. Ik kreeg een andere kijk op mezelf en mijn emoties en op de wereld om mij heen.

Mijn hart opende zich en ik werd zachter en liefdevoller naar mezelf en de buitenwereld. Langzaam kreeg ik weer contact met mijn innerlijke wijsheid en kracht waardoor er gezondere relaties zijn ontstaan. 

Zielsmissie

Zijnsoriëntatie heeft mij geholpen om mij dichter bij mijzelf en mijn missie te brengen. "Mensen begeleiden naar wie ze in werkelijkheid zijn!"  Inmiddels mag ik mijzelf, na 4 jaar studie, Zijnsgeoriënteerd Coach noemen en heb ik sinds 2019 in mijn praktijk en online al vele mensen mogen zien groeien, opbloeien en volledig zichzelf mogen zien worden en Zijn. Dat gun ik jou ook!