⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Tijdens de Jaartraining Ontmoet je ware Zelf  heb ik geleerd om meer bij mezelf te blijven en niet meer mezelf te verliezen door wat een ander zegt of doet.

Het betekent voor mij dat ik eindelijk uit het patroon van negatief denken kan komen en mezelf leer waarderen ipv mezelf wegcijferen en onbelangrijk maken.

Ik heb ontdekt dat mijn gevoel altijd klopt en dat ik daar meer naar mag luisteren. Ik mag echt de dingen doen die ik graag wil en uitspreken wat ik wil! 

Mijn hele leven dacht ik dat ik me aan de regels van mijn moeder moest houden en mijn eigen gevoelens opzij moest zetten! Mij gedragen zoals het hoort, maar ik ben goed zoals ik ben.

Uit de Jaartraining neem ik mee dat ik ook belangrijk ben en er toe doe. Altijd was ik erop gericht om een ander het naar de zin te maken en te pleasen om respect te krijgen maar ik ben er nu achter dat dat helemaal niet gewaardeerd wordt en ik er niet gelukkig van word.

Wat mij het meeste is bijgebleven is dat ik door vertragen, de stilte en naar binnen gaan het dichts bij mezelf kan komen.

En dat alles goed is zoals het is, geen goed of fout. Dat als ik alles accepteer zoals het is, alles veel lichter wordt.

Ik ben blij dat ik nu meer bij mezelf kan en durf te blijven. En ik ben er trots op dat ik, ondanks alle tegenslagen in mijn leven, bereikt heb wat ik nu heb. 

Dank je voor je fijne begeleiding en hulp lieve Zoraida. 

Veel liefs Sonja (nov.2023)

⭐⭐⭐⭐⭐

TIjdens de workshop "De erfenis van narcitisch misbruik" heb ik Zoraida ontmoet. Ik kom uit een langdurige relatie met een verborgen narcist, was totaal uitgeput en wist niet meer wie ik was.  Na de workshop ben ik individuele sessies bij haar gaan volgen waar we stap voor stap aan de slag zijn gegaan.  Ik werd me bewust van mijn eigen gedrag en waar dit is ontstaan en leerde hoe ik dit kon ombuigen. Sinds de begeleiding ben ik weer bij mijzelf aan het komen en mijn leven aan het opbouwen. Zoraida werkt vanuit haar hart en zonder oordeel. Voor mij een cadeau uit het universum en ben ik heel dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. 

MdW man 52 jaar (augustus 2023)

⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Dit is niet mijn eerste persoonlijke ontwikkelings traject in het werken aan mezelf. Wel het eerste coach traject dat een lijntje open heeft gemaakt tussen mijn gevoel en mijn verstand.

It was always me hanging on, now it's me waking up.

Zoraida heeft me geholpen mijzelf terug te vinden en de mogelijkheid het leven te gaan leven i.p.v. overleven. 

Door het bieden van een veilige omgeving en vertrouwen, kon ik mezelf helemaal overgeven aan deze methode en werkvormen.

Ik beveel je bij iedereen aan. 

Dankjewel mooi mens!!

D. vrouw 53 jaar (augustus 2023)

⭐⭐⭐⭐⭐

Vriendinnen vragen soms wat ik doe tijdens een sessie zijnsoriëntatie. Het is moeilijk uit te leggen, het is werken aan jezelf. Ik kom per sessie dichter bij mijzelf, wie ik ben, diep van binnen weggestopt. Het is laagje voor laagje de diepte in, langs valkuilen en coping mechanismes heen. Het proces is rauw en heftig, maar ook verhelderd en verlichtend. Zoraida geeft mij de handvaten mee, waarmee ik door mijn emoties heen kan, bewust benoemen hoe ik mij voel, wat ik in mijn lijf voel. Ik laat oude patronen langzaam los om plaats te maken voor nieuwe inzichten. Ik zet mijn innerlijk criticus een standje zachter erop vertrouwend dat mijn innerlijke wijsheid het overneemt. Tijdens de privésessies ben ik zoveel sterker en krachtiger geworden!

Zoraida, dank je wel voor jouw liefdevolle begeleiding.

Chantal (mei 2023)

Ik ben zo blij dat ik met jou in contact gekomen ben en mezelf weer heb terug gevonden na de jarenlange relatie met een narcistische partner. Toen ik bij jou binnen kwam, voelde ik me verward en nu ben ik zoveel meer helder. Ook was ik heel moe en voel me nu veel energieker. Tijdens een van onze sessies was het alsof ik mezelf voor het eerst echt ontmoette, als iemand die je al heel lang kent maar lang niet hebt gezien, wat was dat heftig! Nu ben ik zo blij dat ik mezelf weer heb terug gevonden en ik weer gelukkig kan zijn, zelfs met een nieuwe gezonde relatie! dat had ik nooit durven dromen. Ik ben je super dankbaar."

M.v.W. vrouw 30 jaar. ( nov. 2022)

Mijn eerste kennismaking was per telefoon om wat informatie te krijgen. Dit was een positieve eerste indruk en ben daarna in de praktijk geweest (wat een fijne ruimte om te zijn). Uiteindelijk een aantal sessies en heel veel tranen verder heeft het me zoveel gebracht dat ik anders naar dingen kijk en mee omga, geleerd om trauma's los te laten, lief te hebben en vooral te luisteren naar mezelf. Het heeft mij persoonlijk veranderd maar ook zakelijk, nieuwe inzichten gekregen en ook mijn lichamelijk klachten zijn veel minder. Het heeft me verrijkt en kracht gegeven om een mooie nieuwe weg in te gaan! 

Wat ben je een mooi mens en wat doe je prachtig werk."

Liefs C. (sept. 2022)

⭐⭐⭐⭐⭐

Toen ik binnen kwam bij Zoraida veranderde er iets in mijn lijf, ik voelde me welkom en er was een warm ontvangst. Ik mocht zijn wie ik ben en zeggen wat ik voelde. Uitleggen wat er speelde in mijn leven en vertellen hoe dat voor mij voelde. Iets wat natuurlijk best wel eng is, maar door het te delen met Zoraida ontdekte ik nieuwe dingen in mijzelf. Het kindsdeel wat aandacht in mij wil, af en toe lekker op en neer wil springen en gek doen. Dat dat er mag zijn, dat ik lol mag hebben. Dat ik energie kan voelen stromen door mijn lijf en dat er blokkades zijn. Dat de blokkades er ook mogen zijn. Het was een avontuur, een ontdekkingsreis naar mezelf. Naar mijn eigenheid en zelfliefde."

M.W. vrouw 37 jaar (dec. 2021)