Coaching bij narcisme

 

Leer hoe je narcisme kunt herkennen en sterker kunt worden om uit de destructieve dynamiek te stappen.

Bij coaching bij narcisme ligt de basis voor jou om vrij te worden van narcistisch misbruik en weer de controle over jouw leven te nemen.

 

 

 

Ontdek hier meer over Coaching bij Narcisme.

 

 

Bewust ouderschap

 

Word je bewust van de boodschap achter het gedrag van je kind en ontdek hoe je hier zelf aan kunt werken om dit te veranderen.

Het doorzien van deze patronen en het werken aan je eigen stukken zijn essentieel voor het creëren van een bewuste en betere band met je kinderen.

 

Ontdek hier meer over Bewust Ouderschap.

Innerlijk-kind werk

 

Ontmoet je innerlijk kind en ontdek welke overtuigingen jou belemmeren.

Deze vorm van lichaamsgerichte therapie is gericht op het aanpakken van blokkades of problemen in het heden door te kijken naar de gekwetste delen van je innerlijk kind.

 

 

Ontdek hier meer over Innerlijk-kind werk.

Deze vormen van coaching zijn er om jou te helpen groeien, genezen en sterker te worden en je te begeleiden op jouw pad van persoonlijke groei en genezing. Neem vandaag nog contact op om te beginnen aan jouw reis van persoonlijke transformatie.

 

Tarieven coaching

Het tarief voor particuliere coaching € 99,- per sessie van 60 tot 90 minuten. Veel werkgevers hebben opleidingsbudget of hebben coaching in arbeidsvoorwaarden opgenomen. Check bij jouw werkgever of coaching en training vergoed wordt. Voor zelfstandig ondernemers is coaching doorgaans aftrekbaar voor de belasting. Het zakelijke tarief is op aanvraag en voor bedrijven waar een prijsopgaaf of offerte gemaakt moet worden. 

Wil je jouw afspraak verzetten of om welke reden dan ook annuleren? Geen probleem, neem wel graag tijdig contact met me op. Bij afspraken die korter dan 24 uur vantevoren worden verzet of afgezegd, word de gereserveerde tijd in rekening gebracht. 

 

Lees de ervaringen van cliënten.