BEWUST OUDERSCHAP

Het ouderschap is een kansrijke plek om jezelf te ontmoeten in je diepste essentie. Niemand spiegelt je immers zuiverder dan je kind. Je kind triggert je eigen wonden en motiveert je om de beste versie van jezelf te worden.

Als je het ouderschap kan zien als een reis van innerlijke groei en de uitdagingen met jouw kind(eren) ervaart als waardevolle lessen dan volgt er innerlijke bevrijding.

Jouw ouderschap is de uitgelezen kans om jezelf op te voeden en emotioneel volwassen te worden en dat

voor te leven aan je kind(eren).

Welke ouder kun jij zijn voor jouw kind(eren) als jij vrij bent van alle onbewuste patronen en opgelegde ideeën over jezelf, je kind en over het ouderschap?

Door de de focus te  leggen op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling als ouder,  helpt het jou en je kind jullie essentie te leven, vrij van overtuigingen en blokkades.

Je leert je kind te zien voor wie hij werkelijk is en niet volgens een ideaalbeeld. Daardoor kan jouw kind opgroeien als zijn ware zelf en zich voluit ontplooien vanuit wijsheid en liefde.

Leer volledig aanwezig te zijn in het moment, zodat jouw kind zich helemaal gezien, gehoord en ontmoet voelt door jou als papa of mama.

Voel de magie van een diepe verbinding met jezelf en je kind!

 

 

INTIEM ZIJN MET EMOTIES

In 2 dagen leer jij je open te stellen voor en intiem te zijn met je emoties.

Door emoties weg te drukken gaan ze ondergronds en is er weinig ruimte om te zijn met wat zich aandient. We verliezen als het ware de verbinding met onszelf en de wereld.

In deze cursus ontdek je welke kwaliteiten onder jouw emoties schuil gaan en zal je de verbinding op een intiemer niveau met wie je eigenlijk al bent ervaren, vrij van hoe je denkt te (moeten) zijn.

Door de emoties te doorvoelen, kun je het leven zuiver gaan zien en voel je meer verbonden met jezelf, anderen en de wereld.

Er wordt gebruik gemaakt van werkvormen als visualisaties, lichaamswerk, meditaties, bewustzijnsoefeningen en dieptewerk.