LENTE ACIE! NU VOOR € 40,=

Thuiscursus "Leven na Narcisme"

€ 75,00 € 40,00
LENTE ACIE! NU VOOR € 40,=

Thuiscursus "Leven na Narcisme"

€ 75,00 € 40,00

LEVEN NA NARCISME 

Je hebt jezelf bevrijdt van de ongezonde relatie(s) met narcist(en) in jouw leven en je vraagt je nu misschien af, hoe nou verder? Wie ben ik nou echt en hoe wil ik dat mijn leven er uit gaat zien? Wat is er nodig om mijn leven te veranderen en voluit te leven?

 

Dan wil je vast ook gezonde relaties aantrekken die jou voeden en waar je jezelf trouw kunt blijven in plaats van relaties die jou leegtrekken? En weer je zelfwaarde gaan voelen en jezelf op de eerste plaats zetten?  Je wilt je ook weer gezond en energiek voelen zodat jij zin hebt om leuke dingen te gaan doen, zonder verantwoording te hoeven afleggen. Herkenbaar?

 

In deze zelfhulp cursus leer jij jezelf zo te begeleiden zodat jij in je eigen kracht kan gaan staan en keuzes gaat maken vanuit jouw eigen verlangen. Je gaat doen wat jij wilt zonder daar over te twijfelen, ook als je soms even niet weet hoe je verder moet. Je zal je niet langer meer bang voelen om alleen te zijn omdat de liefde voor jezelf groeit! 

 

Je leven zal veel meer in balans zijn, je zal je veel vrijer voelen om weer zelf te kiezen met wie jij wilt omgaan en wat je wilt doen. Je hoeft je niet langer schuldig te voelen en je mag echt gaan staan voor wie jij bent. 

Jouw leven veranderd omdat jij veranderd. Zo wordt je weer een gelukkiger en blij mens! Je ervaart meer levenslust, blijdschap en vreugde. Je innerlijk vuur gaat weer branden en je bloeit helemaal op tot iemand die vol vertrouwen zichzelf mag zijn. 

Het werkboek bestaat uit diverse zinvolle opdrachten die jij in de veilige bedding van je eigen omgeving kunt doen en natuurlijk heel veel inzichten en inspiratie en ook nog een cadeautje van mij! 

 

Voel jij dat het NU tijd is om uit de wachtkamer te stappen en de regie over jouw leven weer in eigen handen te nemen?  Klik dan op de knop "In winkelwagen" en je kunt binnen 24 uur starten.     

VANAF HALF JUNI 2024 VERKRIJGBAAR

Meditatie & Visualisatie

€ 17,50
VANAF HALF JUNI 2024 VERKRIJGBAAR

Meditatie & Visualisatie

€ 17,50

Ontdek de wonderlijke wereld van meditatie. Een reis naar innerlijke vrede. Met deze meditatie en visualisatie bundel maak jij de beste start voor jouw meditatie routine. De discipline om te mediteren is één van de moeilijke kanten van mediteren. Geleide meditaties en visualisaties helpen je hierbij. Je hoeft het niet langer alleen te doen en je mag je laten ondersteunen.

De meditatie en visualisatie bundel bestaat uit 5 verschillende meditaties en visualisaties die je toegezonden krijgt zodat jij ze op elk gewenst moment kunt beluisteren. 

6 Oktober 2024 13.00 UUR

De magie van Rouw

€ 95,00
6 Oktober 2024 13.00 UUR

De magie van Rouw

€ 95,00

Een ritueel dat je met gelijkgestemde doet waarbij de iemand die jou nabij staat en die je hebt verloren door de dood, een ode gaat brengen. 

Zo kun je de overledenen vertellen hoe het met jou gaat en eventuele zaken die nog aandacht vragen in contact brengen met jouw overleden dierbaren om zo de relatie tussen jullie te zuiveren. 

We beginnen met een opening en afstemming. Elke deelnemer neemt iets persoonlijks mee van zijn of haar dierbaren. 

Tijdens de ceremonie wordt de goddelijke energie voelbaar door het prevelen in de bloembladeren en het maken van de despacho. 

De basis intentie voor het maken van een despacho is het eren van de overledenen, voor transformatie, het tonen van dankbaarheid en voor heling aan beide kanten zodat de ziel kan rusten. 

Door middel van zijnsgeorienteerde oefeneningen en visualisaties biedt het zuiveringsproces van verlies de mogelijkheid om de goddelijke liefde te ervaren met jouw dierbaren. 

Je leert de gehechtheid transformeren naar loslaten in liefde waardoor de relatie met de overledenen juist verdiept. 

Je gaat bewust dieper de zuivere liefde ervaren waardoor de verbinding met jezelf en de overledenen kan transformeren, wat heel helend is als de relatie met de overleden niet zo goed was.

Je leert jezelf holding te geven bij heftige emoties zodat je alles wat zich laat zien kan verwerken, het kan loslaten en bevrijding aan beide kanten kan plaatsvinden.   

 

Het is een workshop met gelijkgestemde, in een groepje van maximaal 7 deelnemers, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is voor ieders proces.