11 Februari 2024 in Utrecht

Workshop "De erfenis van Narcistisch Misbruik"

€ 77,00
11 Februari 2024 in Utrecht

Workshop "De erfenis van Narcistisch Misbruik"

€ 77,00

DE ERFENIS VAN NARCISTISCH MISBRUIK

 

Herken jij het dat je in de relatie met de narcist klein en minderwaardig voelt? Dat je bent gaan twijfelen aan jezelf en jij jezelf afvraagt of jij nou gek bent? Dat je altijd maar "aan" staat, op eieren loopt en afwacht hoe de vlag erbij hangt? Herken jij het dan jij je met regemaalt niet goed genoeg voelt en je wordt geïsoleerd van familie en vrienden?

 

In deze 3 uur durende workshop leer je de basis om je vrij te maken van de erfenis van narcistische misbruik. Je zal ontdekken dat er, los van alle ingedronken overtuigingen, er een plek ik is in jou die helemaal vrij is van de erfenis van narcistische misbruik, de bron van jouw werkelijke bestaan. 

Vanuit het contact met die plek in jou zal je een constructieve andere houding naar jezelf, je dagelijks leven en relaties ontwikkelen. Zo leer je beter je grenzen aan te geven, je leert "nee" zeggen, voor je zelf kiezen en je leert wat gezonde zelfzorg is. 

 

Je zal je energieker gaan voelen, je zal jezelf als waardevol gaan ervaren en jezelf niet langer wegcijferen waardoor je gaat leven vanuit een rijkdom. Je zal gezonde relaties gaan aantrekken die jou voeden en gelijkwaardig zijn.  Doordat jij meer in balans komt zal er om jou heen ook meer balans en rust komen.  

De workshop zal bestaan uit een informatief gedeelte en een interactief gedeelte waarbij je met lotgenoten gezamenlijke oefeningen doet waarbij jij leert dicht bij jezelf te blijven in contact met de ander. 

 

In het nieuwe jaar zal ik voor de 4e keer deze waardevolle workshop geven op zondag 11 Februari in Utrecht. 

Wil jij, samen met anderen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij en ik, verbinden en met elkaar zijn? Reserveer dan nu alvast jouw ticket. De workshop is van 14.00 uur tot 17.00 uur. E
r zijn deze keer 15 plaatsen beschikbaar. Je bent meer dan welkom! 

Tot en met 15 December kun je jouw early bird ticket kopen voor € 77,=.

Vanaf 16 December tot 31 Januari geldt een late bird ticketprijs van € 97,=. 

En voor de echte lastminutes hebben we van 1-9 Februari een lastminute ticket voor € 117,=.

In prijs verlaagd

Thuiscursus "Leven na Narcisme"

€ 75,00
In prijs verlaagd

Thuiscursus "Leven na Narcisme"

€ 75,00

LEVEN NA NARCISME 

Je hebt jezelf bevrijdt van de ongezonde relatie(s) met narcist(en) in jouw leven en je vraagt je nu misschien af, hoe nou verder? Wie ben ik nou echt en hoe wil ik dat mijn leven er uit gaat zien? Wat is er nodig om mijn leven te veranderen en voluit te leven?

 

Dan wil je vast ook gezonde relaties aantrekken die jou voeden en waar je jezelf trouw kunt blijven in plaats van relaties die jou leegtrekken? En weer je zelfwaarde gaan voelen en jezelf op de eerste plaats zetten?  Je wilt je ook weer gezond en energiek voelen zodat jij zin hebt om leuke dingen te gaan doen, zonder verantwoording te hoeven afleggen. Herkenbaar?

 

In deze zelfhulp cursus leer jij jezelf zo te begeleiden zodat jij in je eigen kracht kan gaan staan en keuzes gaat maken vanuit jouw eigen verlangen. Je gaat doen wat jij wilt zonder daar over te twijfelen, ook als je soms even niet weet hoe je verder moet. Je zal je niet langer meer bang voelen om alleen te zijn omdat de liefde voor jezelf groeit! 

 

Je leven zal veel meer in balans zijn, je zal je veel vrijer voelen om weer zelf te kiezen met wie jij wilt omgaan en wat je wilt doen. Je hoeft je niet langer schuldig te voelen en je mag echt gaan staan voor wie jij bent. 

Jouw leven veranderd omdat jij veranderd. Zo wordt je weer een gelukkiger en blij mens! Je ervaart meer levenslust, blijdschap en vreugde. Je innerlijk vuur gaat weer branden en je bloeit helemaal op tot iemand die vol vertrouwen zichzelf mag zijn. 

Het werkboek bestaat uit 27 pagina''s met o.a. zinvolle opdrachten die jij in de veilige bedding van je eigen omgeving kunt doen en natuurlijk heel veel inzichten en inspiratie en ook nog een cadeautje van mij! 

 

Voel jij dat het NU tijd is om uit de wachtkamer te stappen en de regie over jouw leven weer in eigen handen te nemen?  Klik dan op de knop "In winkelwagen" en je kunt binnen 24 uur starten. 

 
 

 

In deze jaartraining leer je werkelijk vriendelijk te zijn voor jezelf en ontdek je hoe het voelt om jezelf helemaal te accepteren precies zoals je bent. Daarvoor is het belangrijk om alles wat je voelt en ervaart in jezelf te laten bestaan, waar te laten zijn en ruimte te geven. Met behulp van eenvoudige en verdiepende oefeningen ontstaat er acceptatie en op basis van acceptatie groeit de liefde voor jou zelf en wordt jouw zelfvertrouwen groter, zodat je ook in relaties met andere dicht bij jezelf kunt blijven. 


De jaartraining zal op donderdagochtend van 10.00-13.00 uur plaats vinden bij Spiritz Coaching in Haarlem.
De eerste dag is donderdag 25 Januari 2024.


Hoe kun je weer worden wie je werkelijk bent? Zijn zoals je bent vanuit je essentie? Op die vragen geeft de jaartraining 
"Ontmoet je ware Zelf" antwoord.

  • Je leert vanuit een open houding, zonder oordeel, naar jezelf kijken en krijg je zicht op jouw strategische en beperkte versies. 
  • Je wordt je bewust van je reactieve gedrag, ofwel je patronen en overtuigingen.
  • Je wordt uiteindelijk weer wie je werkelijk bent, vanuit je essentie. Voordat je gevormd werd door al je ervaringen en ontwikkelingen.
  • Met Zijnsoriëntatie ontmoet je je ware zelf en kun je gaan rusten in ZIJN en aanwezig blijven in het hier en nu. 
  • Je legt steeds meer van je beschermingsmechanisme af en komt dichter bij wie je in essentie bent. 
  • In de jaartraining leer je diverse methodieken die je hiervoor kunt toepassen, zodat je zelf in het dagelijks leven constructief kunt begeleiden.

Tijdens de trainingsdagen maken we gebruik van visualisaties en lichaamswerk. Visualisatie is een krachtig middel om in contact te komen met je essentie, met wie je eigenlijk bent. Je zult gaan ontdekken wat jouw bijzondere essentiële kwaliteiten zijn en je ware zelf ontmoeten. 

 

"Het is alsof je een verre vriend weer na een lange tijd terug ziet" zei een van de cursisten van vorig jaar. 

 

Wil jij ook jezelf, op een dieper niveau, ontmoeten? Er zijn 7 plekken beschikbaar en je kunt je alvast aanmelden voor de jaartraining 2024. Je bent helemaal welkom!                                                                                       Het begin van de winter in de aanloop naar het nieuwe jaar. Magische dagen, waarvan de nachten nog lang zijn.

Het is een tijd van inkeer, van stilte. De tijd van de wijding en de zegeningen. Van dat wat zich in het nieuwe jaar zal onthullen. En natuurlijk de viering van het licht.

We verbinden met elkaar, delen podluck en vertellen verhalen rond het vuur. Daarnaast zet je je eigen intentie.

Wat wil je genezen? En wat heb je daarvoor nodig?

Wat laat je los in dit oude jaar?

Waar ben je dankbaar voor?

 

Het samen-zijn is op 21 December van 17.00 uur tot 20.00 uur bij Spiritz Coaching te Haarlem