Uitverkocht

Online cursus "Leven na Narcisme"

€ 125,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Online cursus "Leven na Narcisme"

€ 125,00

Je wilt jezelf bevrijden van ongezonde relaties, zoals bijvoorbeeld die met een narcist, zodat je niet steeds in dezelfde patronen valt.

Leer jezelf zo te begeleiden zodat jij jouw grenzen kunt bewaken, je weet om te gaan met je alleen en eenzaam voelen en helemaal trouw blijven aan jezelf, ook als je soms even niet weet hoe je nu verder moet. 

Doorat jij je weer met jezelf gaat verbinden en uit je hoofd stapt zal je gezonde relaties gaan aantrekken, die jou voeden en niet leegzuigen. Je hebt meer energie en wordt weer eigenaar van jouw leven en zal jezelf niet langer wegcijferen om de verbinding met de ander maar goed te houden. 

In deze online cursus ga jij stappen zetten om weer helemaal jezelf te zijn en te doen wat jij echt zou willen met jouw leven. Juist als het spannend, lastig of ingewikkeld is en wordt weer een gelukkiger en blij mens! 

Uitverkocht

ONTMOET JE WARE ZELF

Een Jaartraining waarbij je leert werkelijk vriendelijk te zijn voor jezelf en ontdekt hoe het voelt om jezelf helemaal te accepteren precies zoals je bent. Daarvoor is het belangrijk om alles wat je voelt en ervaart in jezelf te laten bestaan, waar te laten zijn en ruimte te geven. Met behulp van eenvoudige oefeningen ontstaat er acceptatie en op basis van acceptatie groeit de liefde voor jou zelf en word jouw zelfvertrouwen groter. 

Regelmatig werk ik met visualisaties en lichaamswerk. Visualisatie is een krachtig middel om in contact te komen met je essentie, met wie je eigenlijk bent. Je zult gaan ontdekken wat jouw bijzondere essentiële kwaliteiten zijn en je ware zelf ontmoeten.

De eerst volgende jaartraining start 2024 weer! 

 

Uitverkocht

Workshop "Animal Magic"

€ 35,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Workshop "Animal Magic"

€ 35,00

ANIMAL MAGIC

 

Een workshop waarin ik je meeneem, door middel van visualisatie, naar jouw innerlijke kwaliteiten, gerepresenteerd door jouw krachtdier. De workshop bestaat uit een deel visualisatie en een deel lichaamswerk. Tijdens de visualisatie zal ik jullie met mijn Sjamanendrum begeleiden. Je ontmoet je krachtdier en voelt hoe het is om verbonden te zijn met deze magische wereld. 

Je zal ontdekken dat er, los van alle ingedronken overtuigingen, er een plek ik is in jou die helemaal vrij is, schaamteloos en speels. Je maakt weer contact met de zuivere energie, met de bron van jouw werkelijke bestaan. Ook leer je hoe je met de kwaliteiten van de krachtdieren kunt identificeren en hoe de krachtdieren jou bij kunnen bij staan op moeilijke momenten in het dagelijks leven. Dat is magie! 

 

Uitverkocht

DE ERFENIS VAN NARCISTISCH MISBRUIK

Een workshop waarbij je de basis leert om je vrij te maken van de erfenis van narcistische misbruik. De workshop zal bestaan uit een informatief gedeelte en een interactief gedeelte waarbij we gezamenlijke oefeningen doen zodat jij weer de regie over je leven terug krijgt. 

 

Tijdens deze 3 uur durende workshop zal je ontdekken dat er, los van alle ingedronken overtuigingen, er een plek ik is in jou die helemaal vrij is van de erfenis van narcistische misbruik, de bron van jouw werkelijke bestaan. 

Vanuit het contact met die plek in jou zal je een constructieve andere houding naar jezelf, je dagelijks leven en relaties ontwikkelen. Zo leer je beter je grenzen aan te geven, je leert Nee te zeggen, voor je zelf te kiezen en je leert wat gezonde zelfzorg is. Je zal je minder moe gaan voelen, je zal jezelf niet meer als minder of klein zien, en jezelf niet langer wegcijferen waardoor je gaat leven vanuit een rijkdom.