DE ERFENIS VAN NARCISTISCH MISBRUIK

Een workshop waarbij je de basis leert om je vrij te maken van de erfenis van narcistische misbruik. De workshop zal bestaan uit een informatief gedeelte en een interactief gedeelte waarbij we gezamenlijke oefeningen doen zodat jij weer de regie over je leven terug krijgt. 

Tijdens deze workshop zal je ontdekken dat er, los van alle ingedronken overtuigingen, er een plek ik is in jou die helemaal vrij is van de erfenis van narcistische misbruik, de bron van jouw werkelijke bestaan. 

Vanuit het contact met die plek in jou zal je een constructieve andere houding naar jezelf, je dagelijks leven en relaties ontwikkelen. Zo leer je beter je grenzen aan te geven, je leert Nee te zeggen, voor je zelf te kiezen en je leert wat gezonde zelfzorg is. Je zal je minder moe gaan voelen, je zal jezelf niet meer als minder of klein zien, en jezelf niet langer wegcijferen waardoor je gaat leven vanuit een rijkdom. 

Dit alles vindt plaats in een veilige en warme setting, met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij en ik.

 

 

 

INTIEM ZIJN MET EMOTIES

Een training waarin jij je leert open te stellen voor en intiem te zijn met je emoties.

Door emoties weg te drukken gaan ze ondergronds en is er weinig ruimte om te zijn met wat zich aandient. We verliezen als het ware de verbinding met onszelf en de wereld.

In deze training ontdek je welke kwaliteiten onder jouw emoties schuil gaan en zal je de verbinding op een intiemer niveau met wie je eigenlijk al bent ervaren, vrij van hoe je denkt te (moeten) zijn.

Door de emoties te doorvoelen, kun je het leven zuiver gaan zien en voel je meer verbonden met jezelf, anderen en de wereld. Er wordt gebruik gemaakt van werkvormen als visualisaties, lichaamswerk, meditaties, bewustzijnsoefeningen en dieptewerk.

 

BEWUST OUDERSCHAP

Het ouderschap is een kansrijke plek om jezelf te ontmoeten in je diepste essentie. Niemand spiegelt je immers zuiverder dan je kind. Je kind triggert je eigen wonden en motiveert je om de beste versie van jezelf te worden.

Als je het ouderschap kan zien als een reis van innerlijke groei en de uitdagingen met jouw kind(eren) ervaart als waardevolle lessen dan volgt er innerlijke bevrijding.

Jouw ouderschap is de uitgelezen kans om jezelf op te voeden en emotioneel volwassen te worden en dat

voor te leven aan je kind(eren). Door de de focus te  leggen op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling als ouder, helpt het jou en je kind jullie essentie te leven, vrij van overtuigingen en blokkades.

In deze training leer je je kind te zien voor wie hij werkelijk is en niet volgens een ideaalbeeld.

Je leer volledig aanwezig te zijn in het moment, zodat jouw kind zich helemaal gezien, gehoord en ontmoet voelt. Daardoor kan jouw kind opgroeien als zijn ware zelf en zich voluit ontplooien vanuit wijsheid en liefde. Dat is magie!