Verander je relatie in een betoverende dans van liefde en waarheid

Gepubliceerd op 3 november 2023 om 14:06

Een review van een van mijn cliënten;
⭐⭐⭐⭐⭐
"Ik kom uit een langdurige relatie met een verborgen narcist, was totaal uitgeput en wist niet meer wie ik was. Na een workshop via Spiritz coaching ben ik bij Zoraida individuele sessies gaan volgen, waar we stap voor stap aan de slag zijn gegaan. Ik werd me bewust van mijn eigen gedrag en waar dit is ontstaan en leerde hoe ik dit kon ombuigen.

 

Sinds de begeleiding ben ik weer bij mijzelf aan het komen en mijn leven aan het opbouwen. Zoraida werkt vanuit haar hart en zonder oordeel. Voor mij een cadeau en ben ik heel dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen". MdW man 52 jaar (augustus 2023)

Voel jij je ongelukkig in je relatie met je partner, familielid of collega? Zoals je in de review leest ben je niet de enige. Er zijn zoveel mensen die zich in dezelfde situatie bevinden. En guess what? Samen kunnen we elkaar helpen!

We kennen allemaal wel die rode vlaggen: constant twijfelen, denken dat je overgevoelig bent en je voor alles excuseren. Jezelf wegcijferen in naam der liefde of jouw waarheid niet uitspreken uit angst om de relatie te verliezen. Veel mensen worstelen met vergelijkbare problemen als jij. Weinig energie doordat je ergens energie lekt, je geeft jezelf volledig, gebrek aan daadkracht om gezonde grenzen te stellen, moeite met slapen vanwege het piekeren, gevoel van niet goed genoeg zijn... het zijn veelvoorkomende symptomen van een ongezonde relatie. Je hoeft niet langer in deze dynamiek te blijven hangen. Onderneem actie om weer gelukkig te worden. Geloof me, er is echt licht aan het einde van de tunnel!

Om welke reden zou je niet investeren in de relatie met jezelf?
Door de lastigheden en jouw eigen gedrag beter te begrijpen, kun je stappen zetten naar een gezondere relatie. Niet alleen zal dit jouw geluk verbeteren, het zal ook een positieve invloed hebben op andere aspecten van jouw leven.
Het is tijd om voor jezelf te kiezen en de eerste stap te zetten naar een liefdevolle toekomst, waar jij mag zijn wie jij ten diepste bent!
Neem het roer weer in eigen handen en pak deze kans aan om gelukkig te worden, zodat de magie weer kan stromen.
Je verdient het!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.