De Superkracht van onzichtbare invloed

Gepubliceerd op 5 juni 2019 om 13:47

Er zijn veel mensen die steeds bewuster worden. Kijk maar naar voeding en afvalscheiding bijvoorbeeld, maar ook naar persoonlijke ontwikkeling en groei. Er vind een grote verschuiving op aarde plaats. 

Vele van ons hadden als kind de superkracht "onzichtbaar" zijn. Er was je geleerd om alert te zijn op de gevoelens en behoefte van anderen, met de boodschap dat jouw behoefte en gevoelens er niet toe deden of tenminste onderschikt waren aan die van een ander. Geen contact meer met jouw superkrachten, geen contact met jouw ware ik.

Zelf merk ik dat ik mijn superkracht nog altijd onderschat. Steeds word ik me meer bewust van wat voor invloed ik heb, wat ik voor andere beteken en hun inspireer door soms iets minder te doen. Nu ik meer in mijn eigen lichaam kan zijn en mij kwetsbaar kan opstellen, nodig ik een ander ook uit om in hun lichaam te zakken en zo ook in zijn of haar kracht te gaan staan. Het niet hebben van een oordeel geeft ze een bepaald gevoel van veiligheid. Mensen vinden het dan prettig om hun superkrachten te laten zien. Nou ben ik natuurlijk heel benieuwd. Wat is jouw superkracht?

 


«   »