De weg naar een liefdevol bestaan

Het leven is niet altijd makkelijk en soms voel je dat het je te veel is geworden. Je voelt diep van binnen dat je het nu anders wil gaan doen.

Als je iets in jouw leven wil veranderen dan is er bewustwording nodig. Herstellen van welke vorm van kwetsing of trauma, klein of groot, begint dan ook met bewustwording. Het verkrijgen van inzicht in gedragspatronen maakt dat je deze kunt herkennen en deze kan transformeren, zodat je herhaling kunt voorkomen. 

Doordat je weer in verbinding met jezelf komt ervaar je diep van binnenuit liefde, vertrouwen en vrijheid om helemaal jezelf te zijn. Je bent niet langer afhankelijk (co-dependent) van een ander. 

Het uitgangspunt voor mijn coaching is dan ook bewustwording en transformeren. Tijdens de coachsessies is de aandacht vooral gericht op het krijgen van inzicht in jouw innerlijke (kind) delen en voelen wat er gevoeld wil worden door middel van dieptewerk, visualisaties en bewustzijnsoefeningen. Zo worden kwetsingen, onverwerkte emoties of oude wonden (uit je kindertijd) getransformeerd en geheeld.
Je komt weer in verbinding met jouw eigen(wijs)heid, zelfvertouwen en onbevangenheid. Steeds beter weet wat jij nodig hebt en je kun je jouw eigen grenzen aangeven. Jouw leven zal veranderen, omdat jij verandert!

Deze helende methode brengt je in verbinding met een belangrijk (verborgen) deel van wie je echt bent. Door in contact te zijn met jezelf kun je weer je eigen keuzes maken en gaan doen wat jij werkelijk wilt. 

 

Als gediplomeerd therapeut, coach en ervaringsdeskundige help ik jou daar graag bij. We onderzoeken, bespreken en belichten samen jouw behoefte zodat jij je werkelijk kunt bevrijden van de last die jij met je meedraagt. 

Ben jij er klaar voor om de regie over jouw leven weer in eigen handen te nemen?