In verbinding met je zelf

Als je iets in jouw leven wil veranderen dan is er bewustwording nodig. Het verkrijgen van inzicht in gedragspatronen maakt dat je deze kunt herkennen en deze kan transformeren. Hierdoor voel je jezelf weer en ervaar je diep van binnenuit liefde, vertrouwen en vreugde en innerlijke vrijheid om helemaal jezelf te zijn, waardoor je weer in verbinding met jezelf bent en anderen.

Het uitgangspunt voor mijn coaching is dan ook bewustwording en transformeren. Tijdens de coachsessies is de aandacht vooral gericht op het krijgen van inzicht in jouw innerlijke (kind) delen en voelen wat er gevoeld wil worden door middel van dieptewerk, visualisaties en bewustzijnsoefeningen. Zo worden onverwerkte emoties en oude wonden uit je kindertijd getransformeerd en geheeld.
Je komt weer in verbinding met jouw eigen(wijs)heid, zijnskwaliteiten en speelsheid van het kind in jou die je ooit was geweest en nog steeds in jou leeft. Steeds beter weet wat jij nodig hebt en je kun je meer en meer je eigen grenzen aangeven. Jouw wereld zal veranderen, omdat jij verandert. 

Deze helende methode brengt je in verbinding met een belangrijk (verborgen) deel van wie je echt bent. Door in contact te zijn met je innerlijk kind kun je ook beter jouw doelen realiseren en jouw roeping ontdekken. We onderzoeken, bespreken en belichten samen jouw behoefte aan coaching zodat jij beter jouw doelen realiseert.