Speelbord

Gepubliceerd op 25 maart 2021 om 09:27

Bordspelletjes, ik hou er van! Net als in het echte leven heb je vaak een route of levensweg af te leggen. Soms doe je een paar stappen vooruit om daarna weer te vertragen als je een beurt mag overslaan, als je in de gevangenis bent beland of als je dwaalt door het doolhof. Voor mijn gevoel dwalen velen van ons nu door het doolhof.

 

We zijn op het speelbord gezet en ineens ziet ons leven er heel anders uit. Velen volgen nog de spelregels die ons opgedragen worden. Door deze regels vergeten wij wie wij ten diepste zijn en zijn we gaan geloven dat dit de werkelijkheid is.

Niet iedereen is zich bewust dat je ook een keuze hebt om van dat bord af te stappen, niet meer mee te doen aan het spel. Zolang we dat niet doen, houden we het spel in stand. Het doet mij deugd te zien dat er steeds meer mensen zich realiseren op zoek te zijn naar zichzelf en van het speelbord af durven te stappen. Dat vraagt moed en dapperte.

Be-proef je eigen geluk en kom thuis bij jezelf, op jouw eigen speelbord van wakkerte en wijsheid. De plek waar jij je afstemt op jouw hart en vanuit daar keuze's maakt. Keuze's vanuit liefde, die vrij zijn van angst en gesterkt worden door jouw innerlijke kracht. Het is een kwestie van en-en in plaats van of-of. Alleen vanuit die plek kunnen we allen weer heelheid en eenheid zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.