Zelftwijfel

Gepubliceerd op 16 mei 2022 om 08:41

Het laat zich vaak zien door middel van gevoelens van onzekerheid. De vraag "Doe ik het wel goed?" is dan ook een van de meest gevraagde vragen die cliënten mij stellen.

Daaronder zit nog een laag waar eigenlijk de vraag "Ben ik wel goed genoeg?" diep ligt verscholen. De ingedronken innerlijke overtuiging dat je eigenlijk niet goed genoeg bent, is vaak onbewust en lastig om te (h)erkennen.

Vanuit de Zijnsgeoriënteerde coaching gaan we er vanuit dat je fundamenteel goed bent en op die manier kun je jezelf bevrijden van die zelftwijfel en weer een gevoel van eigen waarde en zelfvertrouwen. Je komt weer in verbinding met jezelf en je innerlijke wijsheid en merk je dat je jezelf niet steeds tot het uiterste hoeft te drijven en dat goed goed genoeg is. Daarmee stap je uit de leegte en in overvloed en zal je weer als een enthousiast mens, vol liefde en energie in het leven staan!

Wil je ook jezelf bevrijden van de last van zelftwijfel? Bel voor een gratis oriënterend gesprek. Je bent helemaal welkom.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.